Financiële Leasing**

Bedrijven en zelfstandigen kunnen ook kiezen voor de interessante voordelen van Financiële Leasing: geen pre-financiering van de BTW, geen verplicht voorschot en fiscale en balanstechnische voordelen. Op het einde heeft u de optie om de wagen aan te kopen tegen de overeengekomen restwaarde.

Troeven

 • U kiest vrij het model en de opties van uw Ford.
 • U financiert enkel het bedrag excl. BTW van de wagen.
 • De wagen wordt ingeschreven op uw naam of op naam van uw firma.
 • Zo hoeft u niet opnieuw BIV te betalen bij aankoop van de wagen, op het einde van het contract. U betaalt ook geen btw op de BIV en de rijtaks.
 • De klassieke kredietlijnen moeten niet aangesproken worden.
 • Uw Ford-verdeler kan u onmiddellijk een offerte berekenen, volgens uw wensen.

Specifieke eigenschappen

 • U bepaalt zelf de restwaarde op het einde van uw contract: 5%, 10% of 15%.
 • U of uw bedrijf activeert en schrijft de wagen af.
 • U heeft de aankoopoptie op de wagen.

Contacteer onsBezoek onze showroom

**Financiële Leasing omvat de financiële huur, een eventuele verhoogde eerste huur en een aankoopoptie. Dit is een aanbod van Ford Lease voorbehouden voor professionelen onder voorbehoud van goedkeuring van het kredietdossier door Ford Credit Belgium BVBA, Hunderenveldlaan 10, 1082 Brussel en wijzigingen van prijs, tarief, taksen en BTW. RPR Brussel - BTW BE 0700.484.708 - Rekeningnummer BE81 2200 0107 5524 BIC: GEBA BEBB – Contact center: 02/482.24.65. Aanbieding niet cumuleerbaar met ‘Special Deals’, D Statuut, MDR, Staatsmarkten, Ford personeel en particulieren.

 •  

  Ford hanteert een politiek van voortdurende productverbetering. Ford behoudt zich dan ook het recht voor om te allen tijde specificaties, kleuren en catalogusprijzen van de verschillende modellen zonder voorafgaande berichtgeving te wijzigen. Alle inspanningen werden geleverd zodat de informatie, details en omschrijvingen op het moment van publicatie correct waren. Wanneer nieuwe informatie gekend wordt, zullen wij deze op gepaste tijde in deze toepassing implementeren. Wij adviseren u om de voertuigspecificaties steeds na te gaan bij uw Ford-verdeler voordat u een voertuig bestelt. Alle informatie geldt enkel voor de Belgische markt en de meegedeelde prijzen zijn steeds louter indicatief.

  De afbeelding is niet bindend.

  [1]Nettoprijs
  De nettoprijs is de prijs na aftrek van alle onvoorwaardelijke premies en kortingen. De nettoprijs is inclusief 21% btw (tenzij anders vermeld) en is niet geldig voor Ford-personeel en fleet.

  [2]Aanbevolen catalogusprijs (personenwagens)
  De aanbevolen catalogusprijs is de prijs incl. 21% btw (tenzij anders vermeld) en is gebaseerd op onze maximumdetailprijzen.

  [3]Aanbevolen catalogusprijs (bedrijfsvoertuigen)
  De aanbevolen catalogusprijs is de prijs excl. btw en is gebaseerd op onze maximumdetailprijzen.

Nieuws


Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures