Zevende generatie Mustang

De zevende generatie Mustang beleeft zijn Europese première in België

17/04/2023
  • 725 Mustangs en duizenden bezoekers voor de 21e editie van "Mustang Fever": de zevende generatie van de Mustang verschijnt in België beleefde op 17 april zijn eerste publieke verschijning in Europe. Ter gelegenheid van de 21ste editie van Mustang Fever, die samenvalt met de verjaardag van de Ford Mustang, stelde Ford Belux voor het eerst in Europa de nieuwste generatie Mustang tentoon en bood enkele Mustang Mach-E-eigenaars een exclusieve kennismaking met het voertuig, met de locatie en het evenement.

  • De zevende generatie Mustang van de zijkant gezien
  • Op 17 april 1964, precies 59 jaar geleden, lanceerde Ford de wagen die de geschiedenis van de automobiel radicaal zou veranderen. Een rijke, veelzijdige geschiedenis, die onlangs werd gediversifieerd door de elektrische Mustang Mach-E en die wordt voortgezet met de zevende generatie van de legendarische pony car.

    Ford Belux heeft de hand weten te leggen op een van de eerste exemplaren om de Mustang Grand-Messe in België op te waarderen: het Mustang Fever evenement.

  • Mustang Fever is een jaarlijks terugkerend en niet te missen evenement voor Mustang liefhebbers, maar ook een familievermaak voor het grote publiek. Een weekend lang wordt één van de wijken van Heusden-Zolder afgesloten voor honderden Mustangs. Het epicentrum: The Mustang Garage. Een onderneming gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de restauratie van oude Mustangs, ook bekend voor de verzameling van meer dan 10.000 Mustang miniaturen, verzameld door de stichter van de garage, Adelbert Engler.

  • De zevende generatie Mustang vooraanzicht
  • Ford maakte van de gelegenheid gebruik om enkele eigenaars van een elektrische Mustang Mach-E dichter bij het Amerikaans getinte evenement te brengen. Aangetrokken en vermaakt door de verscheidenheid van honderden tentoongestelde Mustangs, kregen ze een exclusieve rondleiding over de locatie en ontdekten ze de nieuwste aanwinst van de familie samen met de encyclopedische Mustang inzichten van Adelbert Engler.

    In 2023 trokken de 21ste Mustang Fever en de 7de generatie Mustang tijdens het weekend 725 Mustangs aan en fascineerden enkele duizenden toeschouwers. Een enthousiasme dat wordt bevestigd door de laatste telling: de afgelopen 10 jaar was de Ford Mustang de best verkochte sportwagen ter wereld.


  • Altijd al in een sportieve Ford willen rijden? Informeer naar de mogelijkheden!


    Neem contact op


Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws