Plug-in Hybrid (PHEV)

Plug-in Hybrid (PHEV)

Ford Plug-In Hybrid-voertuigen gebruiken een tractiebatterij die kan worden opgeladen met een externe stroombron. Deze accu biedt ongeveer 50 km autonomie, en alleen als deze waarden worden overschreden, neemt de warmtemotor het over (hybride modus) en gebruikt hij benzine of diesel voor lange reizen.

Boek een proefrit 


 • Motor animatie Ford Kuga
 • Geen uitstoot en een verrassend bereik

  Plug-in Hybrid-voertuigen (PHEV) hebben alle functionaliteiten van de volledige Hybrid-technologie, met als bijkomend voordeel dat ze kunnen worden opgeladen via een externe stroomvoorziening. De grotere capaciteit van de batterij maakt het mogelijk  geen uitstoot te produceren tijdens ritten tot 56 km en om over te schakelen naar de Hybrid-modus om de levensduur van de batterij te sparen en enkel voor langere ritten over te schakelen op benzine of diesel.


 • Transit Custom Plug-In Hybrid oplaadpunt
 • Beter voor drukke steden

  Als wereldwijd opererend autoconcern test Ford zijn modellen over de hele wereld. Zoals in Londen, waar Transit Custom Plug-In Hybrids (PHEV) dagelijks de straten doorkruist. Met bedrijven en overheden kijken we daar hoe onze bedrijfswagens kunnen bijdragen aan een beter leefklimaat.


 • Zelfopladende technologie
 • De batterij opladen

  U kunt uw elektrisch voertuig op verschillende manieren opladen, van het aansluiten op het lichtnet met een stekker tot geavanceerde zelfopladende technologie. Bekijk deze animatie voor een overzicht van de manieren waarop u dit kunt doen.

  Neem contact op


 • Ford showroom receptie
 • Belastingvoordeel

  Plug-in Hybrid voertuigen met een uitstoot van maximum 50g CO2/km zijn in Vlaanderen vrijgesteld van BIV en verkeersbelasting tot eind 2020. Werknemers die van hun werkgever een Plug-in Hybrid voertuig ter beschikking krijgen en dat ook voor privégebruik mogen gebruiken, genieten door zijn lage CO2-uitstoot van een lager 'voordeel alle aard' (VAA). Voor vennootschappen en zelfstandigen zijn Plug-in Hybrid voertuigen met minstens 0,5 kWh batterijcapaciteit per 100 kg wagengewicht en een CO2-uitstoot van maximaal 42 g/km (NEDC 2.0) 100% fiscaal aftrekbaar in 2020.


Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen